Szeretettel köszöntelek a Egzotikus India közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egzotikus India vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egzotikus India közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egzotikus India vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egzotikus India közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egzotikus India vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egzotikus India közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egzotikus India vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Mivel a cigányok történetének legalább feléből használható írásos emlékek nem állnak rendelkezésre, ezért a cigányság eredetét illetően számos kérdés a mai napig nem teljesen tisztázott. Az antropológusok úgy vélik, a cigányság eredetéhez legközelebb a romani nyelv tanulmányozása révén lehet kerülni, annak ellenére, hogy e nyelvvel száz százalékban nem azonosíthatjuk a cigányságot. A magyarországi cigányságnak például csupán egynegyede beszéli a romanit. |
Töltött csirke indiai módra | |
Kategória: | Húsételek |
Hozzávalók: | 1 db kb. 1,5 kg-os csirke 10 dkg rizs (vagy 1 db főzőtasakos rizs) 15 dkg gomba 1 kis fej hagyma 10 dkg margarin 5 dkg mazsola 1 tojás 1 húsleveskocka vagy ételízesítő só őrölt bors currypor |
Elkészítés: | A csirkét jól megtisztítom,egészben hagyom. A rizst húsleveskockával vagy ételízesitővel ízesített vízben puhára főzöm. Közeben 5 dkg margarinon megpirítom az apróra darabolt hagymát,a vékonyan szeletelt gombát. |
|
|
15 éve | Keczánné Macskó Piroska | 3 hozzászólás
Sörös kelropogós
50 dkg sárga levelű kelkáposzta vagy kínai kel, 3 tojás, 3 evőkanál liszt, só, csipetnyi őrölt bors, őrölt szegfűszeg, és majoránna, késhegynyi darált kömény, 2 gerezd apróra vágott fokhagyma, tetszés szerint apróra vágott petrezselyem, 5-10 dkg reszelt sajt, 2 dl világos sör, olaj a kisütéshez
A megmosott, lecsurgatott kelkáposzta levelekből vágjuk ki a vastag ereket szeljük fel vékony metéltre, sózzuk meg. Keverjük simára a tojásokat a liszttel és a sörrel, adjuk hozzá a fűszereket, a petrezselymet, a reszelt sajtot és a gyengén kinyomkodott kelt.
15 éve | Biró Adrienn | 0 hozzászólás
Indiai teakultúra
India ma a világ egyik legnagyobb teatermesztője. A Himalája lejtőitől, a Brahmaputra folyó völgyén át, a Bengáli-öbölig terjed teatermelő területe. Évi teatermelése mintegy 900 ezer tonna. Indiában a tea őshonos, Assam területén még ma is vadon nő. Itt a Brahmaputra völgyében van a világ legnagyobb összefüggő teakultúrája, ahol az indiai fekete tea kb. 60%-át állítják elő. Másik híres teaültetvény a Himalája lábainál elterülő Darjeeling, ahol a „teák pezsgőjeként” is emlegetett karakteres ízű fekete tea terem.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás